25 Mar 2011

buda benim mk taxim


bi süredir hastayım geçmedi gitti şu gribim kızımda huzursuz bu yüzden bloguma ekleyemedim bi türlü su garibimi :) forumda birçok arkadasım orjinal renginde yaptılar köpeciklerini bende elimdeki ipleri kullandım evimde yarım ip yıgılımı fazla olmasın diye veeee bu benim mk taxim :)

5 yorum:

  1. renkerde farklı olman ayrıcalık katmış canım. çok geçmiş olsun ne oluyo bize böleee:)) ben grip değilim ama bademcikler çiçek açıyo arada ve de elamda aynen huzursuz oluyo :(((((

    YanıtlaSil
  2. Yasemincim bu da koleksiyonun farklı köpeciklerinden :) Harika. Hem ipler de değerlenmiş böylece. Sağda solda yarım doşan ipleri bende sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  3. arzu hanım tşk ederim begenilmesine çk sevindim :)

    tşk ederim dilek hanım ve adaşım yasemin hanım sizin gibi ustaların begenisi ayrı bi mutluluk verici :)
    sormayın yasemin hanım geçmek bilmedi fena yıprattı zar zor atlattık şkr havalardan sanırım herkez hastalktan yakınıyor ,size ve kızınızada acil sifalar dilerim

    aynen dilek hanım çok fazla yarım ipim var odamın biri kiler gibi kartondan büyük bi sandıgın içi dolu bazen tutup hepsini sıpıtasım geliyor :)biraz anneme verdim digerlerinide örgülerimde degerlendirecegim artık :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Bloğunuzu henüz keşfettiöm.Çok güzel paylaşımlarınız var.Emeğinize sağlık.Sizin kadar tecrübeli değilim ama buyrun ben de beklerim. :)

    YanıtlaSil